fbpx

UDE AUDIO

Повече от 30 години опит, UDE (Unión Desarrollos Electrónicos) проектира и произвежда аудио оборудване в областта на системите за оповестяване, комуникация и индустриално аудио.

Компанията предлага широка гама от оборудване и системи, които осигуряват висока гъвкавост за различни приложения: промишлени зони, болници, хотели, молове, спортни центрове, религиозни центрове, транспортни зони и други.

Основна цел е предлагането на продукти, признати с тяхното качество и надеждност. За тази цел UDE създаде отдел за научноизследователска и развойна дейност в работеш непрестанно за да подобри и разшири гамата на предлаганото оборудване и системи.

Като европейски производител, компанията има ангажимент да разчита нуждите на пазара и да адаптира продуктите си към тях. Твърдия ангажимент към клиента и лоялното му обслужване позволиха на UDE да присъства в над 30 страни по света.

Window Intercom System

Канброк България предлага изготвяне на проекти за оповестителни системи, планова профилактика или разширяване на вече изградени системи. Предлаганите от нас продукти са сертифицирани по стандарта EN-54.

Изтегляне на копия от CE и EN сертификатите на производителите може да стане от тук!