fbpx

Akuvox

„Akuvox is a global leading brand of smart intercom that converges security, SIP, Android, cloud, ONVIF & AI, and delivers better communication and greater security.“


Akuvox се базитра на технологии, като изкуствен интелект, SIP, Android, облак, сигурност и други в непрекъснато търсене на революционни промени в индустрията. Те предлагат едно ненадминато портфолио от интелигентни домофонни продукти и решения. Продуктите са внедрени и използвани ежедневно в повече от 80 държави и региони, за да задоволят нуждите на клиентите в различни вертикални пазари, които варират от жилищни до търговски, от здравеопазване до обществена безопасност.


Akuvox предлага функционални и високо технологични решения за многофамилни жилища, апартаменти или етажната собственост. Богатата кама от продукти отговаря на разнообразни нужди на потребителите както с различно ниво на сигурносрт за външни и вътрешни устройства, така и с различен интериор, кактов същото време гарантира удобство и комфор ивъзможности за интеграция със със смарт дома.

Каталози


SIP 2-Жичен Домофони / 2-Wire SIP Intercom


SIP Интелигентни Домофони / SIP Smart Doorphones


AKU-R29
AKU-R29
AKU-R26
SIP Video Doorphone
SIP Video Doorphone
AKU-R28
AKU-R28
AKU-R20K
AKU-R20K
AKU-R27
SIP Video Doorphone
AKU-R20B
AKU-R20B

Монитори/ Monitors


AKU-C319
10″ Android Indoor Monitor
AKU-S562W

7″ Android Indoor Monitor

AKU-C315
7″ Android Indoor Monitor
AKU-S562
7″ Android Indoor Monitor
AKU-C313
7″ Android Indoor Monitor

Контрол на достъпа / Access Control


Android IP Video Phones


Сравнителен Лист / Quick Selection Guides


Ценова Листа / Price List