fbpx

Boutique

Системата BOUTIQUE е изключително гъвкава PA/VA система с интегриран усилвател, предназначена както за малки, така и за големи инсталации. Разработена с цел да отговори на нарастващите нужди за лесен монтаж, обслужване, както и възможности за разширяване във времето.

Ateis Boutique
BOUTIQUE PAVA

Контролерите BTQ-VM4 / BTQ-VM8 предлагат съответно 4/8 супервизирани зони за високоговорители. Всеки контролер може да каскадира с до 31 BTQ-SL8 вторични устройства чрез локални digilink и до 64 x BTQ-VM4 / VM8 / SG8 устройства чрез глобална мрежа. Това ще позволи разширение на системата от 4 супервизирани A / B високоговорителни зони до голяма мрежова система с 16 384 зони.

Контролерът BOUTIQUE се предлага с вграден 250W или 500W високоефективен клас D усилвател, И може да бъде избран във вариант за монтж в рак или за монтиране на стена.

Системата BOUTIQUE може да бъде инсталирана и конфигурирана изключително лесно, като настройката и програмирането се извършват от LCD екрана на панела. Разщирени настройки като аудио нива, PEQ, аудио маршрутизация, мониторинг и контрол, планиращ събитие и звънец, пейджинг с управление на приоритетите (ниво от 1 до 99 приоритета) и т.н. може да бъде конфигурирана през браузър от специализиран уеб базиран софтуер.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.